Πρώτη κατάδυση

Πρώτη κατάδυση

Beginner

Transfer is  not included. If you need transfer from your hotel, contact us !

(10€/day per diver, 19€/day per non-diver).

 

Εάν είστε άνω των 8 ετών, αυτό το πρόγραμμα σας προσφέρει σε μια μέρα την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα συναισθήματα ελευθερίας και ηρεμίας που σας δίνει η κατάδυση.

Χωρίς να έχετε ιδιαίτερη γνώση και σε μικρές ομάδες, το STAY WET DIVING CENTER σας κάνει να ανακαλύψετε όσα έχετε ονειρευτεί εδώ και πολύ καιρό! Η έλλειψη εμπειρίας δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού όταν φτάσετε μαζί μας, θα ακολουθήσετε μια ενημέρωση (περίπου 30 λεπτά) από έναν γαλλικό εκπαιδευτή καταδύσεων. Θα σας διδάξει τα βασικά της κατάδυσης και θα σας παρουσιάσει στη χλωρίδα και την πανίδα της Μεσογείου.

Προσθέστε αυτή την αξέχαστη εμπειρία στις διακοπές σας!

Μετά από αυτή τη θεωρία, θα χωριστεί σε ομάδες των 5 ατόμων και θα επιβλέπεται από 4 ή 5 εκπαιδευτές κατάδυσης από το κέντρο. Σε καμία περίπτωση δεν θα είστε μόνοι στο νερό! Σας περιμένουμε με σταθερές παλάμες για να σας καθοδηγήσουμε για 45 λεπτά μέσω αυτού του φανταστικού κόσμου, με μέγιστο βάθος 6 μέτρων. Είτε πρόκειται για αίσθημα έλλειψης βαρύτητας, ανακαλύπτοντας τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας είτε απλά αναπνέοντας χωρίς προβλήματα τη υποβρύχια - θα πάρετε γρήγορα μια γεύση για καταδύσεις!

Πριν και μετά από αυτή την ανακάλυψη έχετε τη δυνατότητα να φάτε σε μια από τις ταβέρνες που βρίσκονται στην παραλία, να κάνετε ένα ταξίδι με αναπνευστήρα ή πεζοπορία ή απλά να μείνετε στην παραλία και να απολαύσετε τον ήλιο.

Μη χάσετε αυτή την ημέρα!

Προϋποθέσεις
Τουλάχιστον 8 ετών
Φυσική κατάσταση που επιτρέπει καταδύσεις
Τι περιλαμβάνεται
Θεωρία
Επιβλεπόμενη κατάδυση
Πλήρης εξοπλισμός
Contact us