Το Kέντρο

Το STAY WET DIVING CENTER άρχισε να λειτουργεί τον Μάρτιο του 1995 με μερικούς πιστοποιημένους δύτες και έχει επεκταθεί σε μια από τις καλύτερες οργανωμένες καταδυτικές βάσεις στην Κρήτη. Αναγνωρισμένο από την ελληνική κυβέρνηση, μέλος του “PADI RESORT ASSOCIATION” και “SSI” και πιστοποιημένο από τον οργανισμό ποιοτικού ελέγχου EBETAM, διατηρεί υψηλό επίπεδο ασφάλειας και εξυπηρέτησης.

 

Τοποθεσία
Τοποθεσία image

Βρίσκεται στον ρομαντικό μικρό κόλπο του Μονοναύτη, στην πόλη της Αγίας Πελαγίας (μόλις 20 χλμ. Δυτικά του Ηρακλείου), οι εκπαιδευτές του STAY WET DIVING CENTER θα σας συνοδεύσουν στα κρυστάλλινα και ζεστά νερά. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία τους θα σας εξασφαλίσουν μια ανακάλυψη γεμάτη αξέχαστες αναμνήσεις.

Θα γοητευτείτε από τους σιωπηλούς και ειρηνικούς κατοίκους της Μεσογείου. Γκρουπ, αστερίες, σφουγγάρια, καλαμάρια, χέλια moray και πολλά άλλα ψάρια και φυτά μπορούν να θαυμάσουν κατά την κατάδυση.

Μερικές φορές μπορεί επίσης να συνοδεύεστε από χελώνες, barracudas, ακτίνες και μικρούς ιππόκαμπους. Ο υποβρύχιος κόσμος της Κρήτης είναι πλούσιος σε σπηλιές, προεξοχές και φαράγγια και προσφέρει μεγάλη ποικιλία για δύτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Το Mononaftis είναι προστατευμένο από τον άνεμο και ακόμη και όταν ο Aeolus πηδά και “καρφώνει” τα σκάφη στην αποβάθρα, το νερό στον κόλπο μας παραμένει ήρεμο και προσφέρει ασφαλή κατάδυση.

Εξοπλισμός
Εξοπλισμός image

Το STAY WET DIVING CENTER βρίσκεται πίσω από το μπαρ “Nemo” στον κόλπο Mononaftis και προσφέρει σκεπαστή βεράντα, αποδυτήρια, τουαλέτες, ντους και ερμάρια για τα προσωπικά είδη των πελατών μας.

Φροντίζουμε επίσης τη μεταφορά σας από το ξενοδοχείο στη βάση και πίσω (μεταξύ των Μαλίων και του Φόδελε). Για μη δύτες, μπορείτε να νοικιάσετε ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία.

Το κέντρο είναι φυσικά εξοπλισμένο με κιτ θεραπείας οξυγόνου, συμπιεστή Bauer 24m2 και πλήρη εξοπλισμό για 26 δύτες (Aqualung και Cressi.Sub). Τα μπουκάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εκδόσεις Din και Yoke.

Το κατάστημά μας προσφέρει ενοικίαση εξοπλισμού σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και πλήρωση μπουκαλιών. Ειδικευμένοι τεχνικοί από την Aqualung και την Cressi. Το Sub διατηρεί τον εξοπλισμό καταδύσεων σε άριστη κατάσταση. Η ομάδα μας αποτελείται από διεθνώς εκπαιδευμένους και καταρτισμένους εκπαιδευτές και οδηγούς.

Η ομάδα μας
Η ομάδα μας image
Mireille
Διοικητικός διευθυντής
Freddy
Βασικός ηγέτης
Yoan
Επικεφαλής εκπαιδευτής
Contact us