staywet dive base


Πιστοποίηση


staywet certifications

Ομάδα κατάδυσης, εσείς και ανάδυση με χαμόγελα !

Το καταδυτικό κέντρο Stay Wet Diving Centre παρέχει πιστοποίηση με το διεθνές αναγνωρισμένο σύστημα PADI. Οι εκπαιδευτές μας έχουν εμπειρία στη διδασκαλία της κατάδυσης και ο βαθμός ποιότητας και ασφάλειας που παρέχουν είναι πολύ υψηλός.


Προσφέρουμε πλήρη πρόγραμματα σε διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης. Ξεκινάμε με ένα εισαγωγικό πρόγραμμα όπως το “Ανακαλύψτε την Κατάδυση” και σταδιακά προχωράμε στην πρώτη επαγγελματική πιστοποίηση. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές γλώσσες όπως τα αγγλικά, τα γερμανικά, τα ολλανδικά, τα ιταλικά και τα ελληνικά.


Όποιο πρόγραμμα κι αν επιλέξετε, ανεξάρτητα από το εάν είστε αρχάριος ή πεπειραμένος δύτης με πιστοποίηση, μόνος σας ή με παρέα, η προτεραιότητά μας είναι πάντα η ίδια: να σας παρέχουμε κορυφαίου επιπέδου εκπαίδευση που να συνδυάζεται με τη διασκέδαση και σίγουρα θα περάσετε καλά.


Για τα προγράμματα που παρέχουμε παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Τι τρέχει” στην αρχική σελίδα μας.


Διαθέσιμα Προγράμματα:


SCUBA DIVER

Για αρχάριους, είναι υπο-πρόγραμμα εντός του προγράμματος Open Water Diver (Δύτης Ανοιχτής Θάλασσας). Διάρκεια: 3 μέρες.


Το πρόγραμμα αυτό εισάγει τις καταδύσεις σε άτομα με περιορισμένο χρόνο. Πρόκειται για ομαδικό πρόγραμμα με την καθοδήγηση πιστοποιημένου divemaster ή εκπαιδευτή. Σας δίνει μια γεύση της κατάδυσης και ενθαρρύνει την εκπαίδευση στο επόμενο επίπεδο του δύτη ανοιχτής θάλασσας ή ακόμη παραπέρα! Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καταδύσεις με επίβλεψη έως 12 μέτρα βάθος.


Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει:3 θεωρητικά μαθήματα, πρακτική σε πισίνα, 2 βουτιές στη θάλασσα, μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στο καταδυτικό κέντρο, όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, ασφάλεια και κάρτα πιστοποίησης PADI στο επίπεδο Scuba Diver.


Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, πρέπει να είστε πάνω από 10 χρονών και να έχετε μια ιατρική βεβαίωση ότι είστε ικανοί για να κάνετε καταδύσεις.

OPEN WATER DIVER

Είναι πρόγραμμα για αρχάριους, με καθόλου ή περιορισμένη καταδυτική εμπειρία. Διαρκεί 4 - 5 μέρες.


Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται πιστοποιημένα ανεξάρτητος δύτης ανοιχτής θάλασσας. Θα σας μάθει τα βασικά που χρειάζονται για να απολαύσετε τις μελλοντικές βουτιές σας.


Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει: 5 θεωρητικά μαθήματα, 4 καταδύσεις στην ανοιχτή θάλασσα, μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στο καταδυτικό κέντρο, όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, ασφάλεια και κάρτα πιστοποίησης PADI στο επίπεδο Open Water Diver.


Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, πρέπει να είστε πάνω από 10 χρονών και να έχετε μια ιατρική βεβαίωση ότι είστε ικανοί για να κάνετε καταδύσεις.

ADVANCED OPEN WATER DIVER

Ζωντανέψτε τις βουτιές σας και αποκτήστε εμπειρία στις καταδύσεις.


Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να σας ανοίξει την πόρτα στη μεγάλη περιπέτεια που λέγεται κατάδυση. Απευθύνεται σε άτομα που είτε έχουν πάρει την πιστοποίηση πρόσφατα είτε αναζητούν νέες υποβρύχιες εμπειρίες, νέες δεξιότητες και ικανότητες, ή απλά να περάσουν καλά κάτω από την επιφάνεια του νερού. Εάν ψάχνετε κάτι από αυτά, εγγραφείτε στο πρόγραμμα Προχωρημένων Δυτών Ανοιχτής Θάλασσας.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 5 θεωρητικά μαθήματα, 2 βασικές βουτιές, 3 βουτιές επιλογής, μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στο καταδυτικό κέντρο, ασφάλεια και κάρτα πιστοποίησης PADI στο επίπεδο Advanced Open Water Diver.


Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα απαιτείται να είστε πιστοποιημένοι Δύτες Ανοιχτής Θάλασσας ή να έχετε αντίστοιχη πιστοποίηση (π.χ. CMAS 1*), να έχετε πλήρη εξοπλισμό (δικό σας ή να ενοικιάσετε από εμάς) με χταπόδι, SPG, φακό, μαχαίρι, πυξίδα, βυθόμετρο και BCD.

RESCUE DIVER

Κάντε το κέφι σας στα σοβαρά!


Χαρακτηρισμοί όπως ‘έχει πλάκα’ ή ‘είναι απόλαυση’ μπορεί να μη χρησιμοποιούνται συνήθως σε ένα πρόγραμμα που είναι σχεδιασμένο για να αποτρέπει καταδυτικά ατυχήματα αλλά με αυτά τα λόγια περιγράφουν την εμπειρία τους οι περισσότεροι που κάνουν το πρόγραμμα πιστοποίησης Δύτη Διάσωσης. Σας κάνει εντύπωση; Δε χρειάζεται!

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει : 4 μαθήματα θεωρίας, 5 βουτιές πρακτικής, μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στο καταδυτικό κέντρο, ασφάλεια, κάρτα πιστοποίησης PADI στο επίπεδο Rescue Diver.


Προϋποθέσεις εγγραφής στο πρόγραμμα: να έχετε κάνει εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες και CPR τα τελευταία δυο χρόνια, να έχετε πάρει την πιστοποίηση Advanced Open Water Diver ή άλλη αντίστοιχη άδεια (π.χ. CMAS 2* ή BSAC Dive Leader) με τουλάχιστον 20 καταγεγραμμένες βουτιές και πλήρη καταδυτικό εξοπλισμό (δικό σας ή να ενοικιάσετε από εμάς).


Σε περίπτωση που δεν έχετε τις προϋποθέσεις εγγραφής, μπορούμε να σας παρέχουμε το πρόγραμμα Divemaster καθώς και την εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες και ακριβείς ημερομηνίες στο info@staywet.gr